petak, 14. veljače 2020.

Tako sam malen, a Ti me voliš jer sam Ti važan

Stvoritelju moj, vjerujem da poznaš sve moje misli, vjerujem da me usmjeravaš i kroz patnju i bol, prepoznajem Te konačno i u malim stvarima. Često Te pronalazim u svemu, gledajući Te kroz oči koje si mi podario. Divim Ti se svake sekunde svog življenja jer si Veličanstven,  uvijek i iznova miluješ me svojim dahom koji ponekad osjećam toliko snažno da mi tijelo drhti od miline. Tada i ove suze ne prestaju kliziti i svaka Ti, znam da to znaš,  govori:
Hvala Ti, dragi moj Oče,  što si mi osvijestio osjećaj da sam dio Tvoje prekrasne misli, dio Tvoga stvaranja, hvala Ti na svim ljudima koje upoznajem u životu, na svim Tvojim stvorenjima. Hvala Ti što me ponekad toliko "zbrecaš", toliko iznenadiš, što me zatekneš kada me uhvati panika, kada pomislim da si me na trenutak ostavio -što i tada Ti me nježno pomiluješ, opet i uvijek iznova odagnaš sva moja nepotrebna pitanja. Zato Te slavim, Gospodine moj, jer Te osjećam.Htio sam svašta i puno lijepoga napisati o ljudima koji su sudjelovali u realizaciji ove pjesme, (imena ionako imate u opisu videa) no ja ću to svesti na par zajedničkih nazivnika.
Prekrasne duše, marljive, od Boga nagrađene talentima. Poslušajte kako prekrasno pjevaju.

A ja sam beskrajno zahvalan Bogu na svim milostima koje mi daruje. Velik si, Gospodine, nemaš granica. Volim te jer si me stvorio i voliš me, a nisi morao.HVALA TI!


Nema komentara:

Objavi komentar

Comment:

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.

Tvoja ljubav

Svoje vrijeme je dočekala i još jedna pjesma. Pjesma koja govori o ljubavi, o onoj bezuvjetnoj ljubavi kakve smo svi željni, svjesni svojih...